Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Reinfeldt backar ytterligare om a-kasseavgiften
  • Vi hade fel, lär vi aldrig få höra Fredrik Reinfeldt säga, trots att den vettlösa ”reformen” underkänns av alla utom regeringen. Men nu backar han ytterligare, berättar Ekot.

    Statsminister Fredrik Reinfeldt öppnar för ytterligare sänkningar av a-kasseavgiften utöver den sänkning som regeringen föreslagit i budgeten på 50 kronor.

    Fredrik Reinfeldt säger att han vill underlätta för människor som känner sig ”underförsäkrade i den ekonomiska lågkonjunkturen och som avstått från att vara med i a-kassan för att den är för dyr”.

    Han säger inget om hur stor en eventuell sänkning av avgiften kommer att bli, enligt Ekot.

    Det är i alla fall skönt att de backar från sina misstag, även utan erkännande! Frågan är bara om det kommer att hjälpa? Har man en gång gått ur a-kassan, tar det tid innan man kan få full ersättning igen.

    Uppdatering: Även på DN debatt finns ett inlägg i saken, undertecknade av tre moderat-ministrar. Fortfarande ingen pudel.

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 13:33

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.