Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Tv via mobilen inget för ungdomar
  • Media, Telekom 26.03.2008

    Tv i mobilen har inte slagit något vidare och får inget större gehör bland svenska ungomdar. Detta visar en ny undersökning från Kairos Future som på uppdrag av Teracom, företaget som äger de statliga radio- och tv-näten, undersökt vilka medier som ungdomar under 24 år föredrar, skriver tidningen Pc för alla.

    Stödet för traditionella medier som tv och radio är fortfarande stort kommer de fram till. Ungdomarna vill dock kunna ta del av programmen när de vill och hur de vill. Därför har internet blivit ett stort komplement till de vanliga mediekanalerna. Webb-tv har ökat från 13 till 42 procent och över hälften av de tillfrågade anser att det är viktigt att kunna se redan sända tv-program på internet.

    Tv i mobilen har dock inte tagits emot lika väl. Endast 13 procent har någon gång testat tjänsten och av dessa är 58 missnöjda med programutbudet och ännu fler, 64 procent med den tekniska kvaliteten, refererar tidningen.

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 8:01

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.