Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Redan bokad Thailandresa kan bli dyrare
  • Resor 24.08.2008

    Det är SvD som berättar om något märkligt. Det märkliga är att en redan bokad resa helt plötsligt blir dyrare. Jag trodde bokningen innebar ett ingånget avtal, men så är det tydligen inte.

    Vinterns Thailandsresor kan bli dyrare än väntat för dem som flyger reguljärt, skriver SvD. Till exempel Thai airways lägger sedan i juli på ytterligare cirka 1 100 kronor per person för att täcka högre bränslekostnader. Även kunder som bokat tidigt, via resebyråer som Ving, riskerar att få betala extra:

    – Dessvärre kan det bli så om man inte slutbetalat, konstaterar Magdalena Öhrn, informationschef vid Ving, till SvD.

    Alla resenärer måste betala tillägget, även barn.

    Andra bloggar om: , , ,

    Skrivet av av Carl @ 16:26

  • En Kommentar

    • Magdalena Öhrn skriver:

      Desa höjningar gäller alltså endast reguljärflyg, inte chartrresor.
      Vi valuta- och bränslesäkrar våra priser och vi kommer inte att ta ut några tillägg på våra charterresor när det gäller sommaren och vintern. När det gäller reguljärflygresor med Ving Flex bränslesäkrar vi inte utan här tar respektive flygbolag ut tillägg. VingFlex är en reguljärflygsarrangör där vi inte har några förproducerade resor utan respektive flygbolag arrangerar flygresan. Bränsletilläggen är olika från bolag till bolag, och det beror ju självklart också på flygsträckan. Om man inte har slutbetalat kan man nu få betala extra bränsletillägg. Men våra kunder blir alltid upplysta att man kan betala allting på en gång för att garantera priset.
      /Magdalena Öhrn, informationschef Ving

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.