Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Skojarföretag stoppat av KO
 • Konsumentombudsmannen (KO) har förbjudit företaget Människans Resurser AB att hävda att vissa av deras produkter motverkar farliga ämnen och strålning samt är bra för hälsan. Om företaget fortsätter att påstå detta så riskerar företaget ett vite på 200 000 kronor.

  Jag har tidigare bloggat om det här skojarföretaget. De säljer allehanda produkter under samlingsnamnet Protection. Manicker som påstås med hjälp av elektromagnetiska fält göra de mest fantastiska saker, som till exempel att ta bort just elektromagnetiska fält! Ett annat exempel är den manick som påstås göra vanliga matprodukter ekologiska. Den fixar nog ett Krav-märke också.

  Jag kommer att fortsätta följa de här skojarna – och andra.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 5:26

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.