Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Det går bra för gubbdagisen
  • Det sägs att när damerna ska ut och shoppa parkerar de gubben på någon fixaraffär, där han kan sysselsätta sig under tiden. Därav namnet gubbdagis.

    Det går bra för fixarkedjorna, berättar TT. I juni sålde detaljhandelsföretaget Clas Ohlson för 419 miljoner kronor. Det är en ökning med 13 procent jämfört med ett år tidigare. En förklaring till de positiva försäljningssiffrorna är, enligt företagets informationschef John Womack, en ökad satsning på marknadsföring.

    Även hos byggvaruhuset K-Rauta, som endast presenterar försäljningssiffror i koncernredovisningen, utvecklades försäljningen positivt i juni jämfört med samma månad i fjol.

    Detaljhandelsföretaget Rusta är inte publikt och redovisar därför inga försäljningssiffror, men har enligt bolagets marknadschef Lisa Pers-Ohlsén noterat att försäljningen har ökat hittills i sommar, skriver TT.

    Undrar vad detta är ett tecken på. Håller konjunkturen på att vända eller fixar vi mer själva i dåloga tider?

    Andra bloggar om: ,

    Skrivet av av Carl @ 7:02

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.