Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Allergimärkning ska förbättras
 • Det finns undantag från kraven på att ange allergena ingredienser på livsmedelsförpackningar. Reglerna är nu på väg att ändras, men utformningen är ännu inte helt klar enligt ett pressmeddelande från Livsmedelsverket.

  SKLD, EU-kommissionens Ständiga kommitté för livsmedelskedjan och djurhälsa, röstade den 15 oktober för en ändring. Produkter som placerats på marknaden eller märkts före 31 maj 2009 i överensstämmelse med nuvarande EU-regler ska dock få säljas tills lagren är slut.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:00

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.