Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Få betalt för att läsa e-post
 • e-postSkräpposten får lämna plats för riktad marknadsföring när företag satsar på att nå attraktiva kunder direkt. Och de får betalt för att ta till sig informationen, berättar SvD:s ekonomisajt E24.

  Ett nystartat amerikanskt företag satsar på att betala sina kunder för att läsa e-post som en del av en service för riktad marknadsföring. Det rapporterar Times Online.

  Tjänsten, som kallas Boxbe, används redan av till exempel Yahoo och Google. Förutom att betala sina kunder för att läsa meddelanden tillhandahåller man också ett skräppostfilter.

  Kunden i sin tur får betalt av Boxbe per läst meddelande. Hur mycket beror på hur attraktiv kunden är för företagen, högre inkomst ger mer betalt. Dessutom kan man som användare själv sätta ett lägsta pris på hur mycket man vill ha betalt för att öppna ett meddelande, enligt E24.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 5:52

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.