Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ännu en enkel mobiltelefon
 • Telekom 29.10.2007

  Doro HandleEasyJag har tidigare berättat om mobiltelefoner som är avsedda framför allt för äldre och funktionshindrade. Nu kommer Doro med en enkel mobiltelefon för den som bara vill kunna ringa. Funktioner som SMS, MMS, MP3, kamera och surfmöjlighet kan du glömma.

  Enligt tillverkaren har telefonen ett stort och tydligt teckenfönster. Den har högtalarfunktion och ett headset för handsfree ingår.

  Telefonen har fyra stora och tydliga knappar för direktnummer där man kan lagra de nummer som man använder ofta. Telefonen innehäller dessutom en telefonbok för 50 nummer.

  Andra knappar är de traditionella svara och lägg på vilka ser ut precis som vanligt med grön respektive röd lur. Nedanför dessa sitter siffertangenterna 0-9 och funktionsknapparna stjärna och fyrkant. Samtliga knappar är stora och tillverkade i ett mjukt gummimaterial vilket gör att de blir lätta att använda.

  Den nya Doro HandleEasy 326GSM har ett rekommenderat pris på 1200 kronor och kommer att finnas ute i butikerna från och med början av november.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:01

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.