Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Råd vid problem vid köp av tjänster via mobilen
 • Telekom 27.03.2010

  Antalet tjänster som konsumenter kan köpa till mobiltelefonen ökar. Det går att köpa allt från ringsignaler till spel och bussbiljetter. Samtidigt som konsumenterna har glädje av tjänsterna får allt fler problem.

  Ett vanligt problem är att abonnenterna har fått någon form av prenumeration på någon tjänst, till exempel ringsignaler, utan att de är medvetna om det. Då kan det vara svårt att avsluta tjänsten, företagen kan till och med vara omöjliga att komma i kontakt med.

  Eftersom mobilen i princip fungerar som ett kredit- eller betalkort, tycker KO att det är mobiloperatörerna som ska ta ansvar i såna fall och PTS är inne på samma linje.

  Får du problem av denna typ kan du få goda råd via PTS webbplats. PTS har också gjort en rapport om detta, som du kan ladda ned.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:05

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.