Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Redan trött på prinsessbröllop!
  • Media 23.05.2010

    Kronor Jag tror inte jag är ensam om att vara trött på allt ståhej kring det kommande prinsessbröllopet. Framför allt är jag trött på att ständigt påminnas om det i media.

    Svt har en serie program om ”det kungliga bröllopet” med en speciell samlingssida med program och tyckande på sin webbplats och Tv4 vill naturligtvis inte vara sämre.

    De stora dagstidningarna påminner oss ständigt med olika artiklar som ska bena ut minsta detalj. I SvD kan du testa om du vet tillräckligt om brudgummen och DN har ett speciellt ”bröllopsquiz”.

    Jag känner folk som funderar på om de kan hyra ut sina lägenheter under bröllopsdagarna, naturligtvis till svinaktiga priser. Själv tänker jag hålla mig borta från stan under ståhejet.

    Men jag är tydligen inte ensam om att ha tröttnat. DN kultur berättar om ett gäng poeter som publicerar nu sina antirojalistiska poem i tidningen Re:publics annorlunda bröllopsspecial. Jag undrar om jag inte ska läsa dem den 19 juni!

    Uppdatering: Media har kanske överskattat intresset för bröllopet. Flera bussbolag som erbjudit resor till bröllopet har ställt in dem. Intresset från resenärerna har varit för dåligt, rapporterar TT.

    Uppdatering: Inte heller fick hotellen den rusning som var väntad. Bokningsläget är ungefär som en vanlig sommarhelg, läser jag i SvD.

    Uppdatering: Det var tydligen inte heller någon rusning när svenska folket skulle framföra sina hyllningar till det blivande paret, rapporterar TT.

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 9:53

  • 2 Kommentarer

    • Emil skriver:

      Håller med om att man blir trött! Känns ibland som att folk lägger sig i andras liv för att de inte har ett eget.
      Men mest av allt romantiserar man hela jävla skiten och gör allt så himla ”vackert” vilket ju såklart drar till sig uppmärksamheten då människor gärna drömmer sig bort från den gråa vardagen i nåt som åtminstone skulle kunna vara verkligt. Innerst inne vet vi alla att man lika gärna kunde gått på bröllop i ett slumområde nånstans i Kingston. Det är ju trots allt bara ett jävla bröllop!
      Jag är tacksam att det finns såna som Bruno k. Öijer.

    • jessica skriver:

      Jag är också sjukt trött på bröllopet!

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.