web analytics
 • Det har varit en hel del kritik mot fastighetsmäklare. Bland annat har de kritiserats för att inte redovisa alla bud vid fastighetsförsäljningar.

  Mäklarens uppdragsgivare, som normalt är säljaren, ska kunna lita på att han tillvaratar säljarens intressen. Men även den som är spekulant på bostaden ska kunna utgå ifrån att mäklaren inte gynnar någon annan på hans eller hennes bekostnad, enligt en proposition från regeringen som föreslås gälla från halvårsskiftet nästa år. Det berättar TT i flera tidningar

  Mäklaren föreslås också bli skyldig att föra anteckningar över uppdraget samt upprätta en förteckning över de anbud som lämnats. Den dokumentationen ska lämnas till både säljaren och köparen, skriver TT.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 17:50

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.