Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Kvitter i stället för Muzak
 • Allmänt 30.09.2011

  Stämningsskapande musik, som ibland kallas hissmusik eller Muzak, har länge använts för att få oss att lockas till att handla. Men nu berättar Miljöaktuellt att det senaste är att ersätta musiken med fågelkvitter.

  Det är fastighetsägaren AMF Fastigheter som ska satsa på kvitter, konstverk och dofter i sin nygamla galleria Mood i centrala Stockholm, den som tidigare kallades Sahlénhuset men byggs om. Allt detta ingår i en satsning på ”emotionell shopping”, skriver tidningen.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:01

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.