Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Inga kissnödiga hos Ryanair
 • Resor 14.10.2011

  Ibland undrar jag hur mycket som ligger bakom de utspel som kommer från Ryanair, förutom att skapa rubriker och ge utrymme i media. Det senaste utspelet läser jag om i DN, då handlar det om att minska antalet toaletter på flygplanen, för att få in några extra stolar.

  Ryanairs hårt standardiserade verksamhet yttrar sig bland annat i uppbyggnaden av bolagets flygplansflotta, enbart bestående av Boeing 737-800, drygt 250 stycken. Att ta bort två av toaletterna och på så sätt skapa utrymme för ytterligare sex sittplatser skulle göra det möjligt för bolaget att sänka biljettpriserna med cirka 5 procent, enligt Ryanairs vd Michael O’Leary, skriver DN.

  Ryanair fick utrymme här också. Men mitt förtroende för bolaget är orubbat lågt, på grund av deras falska marknadsföring och usla passagerarservice. Jag kommer nog aldrig att flyga med dem, det vågar jag inte.

  Ryanair

  Skrivet av av Carl @ 6:42

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.