Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Få gillar färdiga matkassar
 • Det har varit mycket prat om färdiga matkassar och allt fler aktörer erbjuder sådana, direkt hem. Men en ny undersökning visar att de färdiga kassarna inte är så populära som man kan tro och de flesta kunder som provat kommer inte tillbaka, skriver nättidningen Market i en artikel som jag hittar via DN.

  Näthandel med dagligvaror har fortfarande en blygsam marknadsandel, cirka fem procent. Bara sex procent av deltagarna i undersökningen har köpt en matkasse på nätet med färdigt recept.

  De som ändå handlat är därtill mycket otrogna. Bara en av tre återkommer som kund efter sitt första köp. Hälften hoppar av Matkasse-trenden med hänvisning till att sådana inköp är för dyra och tidskrävande.

  Vad som enligt kunderna i undersökningen krävs för mera återkommande köp är i första hand lägre priser, därefter bättre leveranstider, säkrare kvalitetsgarantier, ett större mått av tidsbesparing och därtill bättre garantier för att sortimentet håller fast, skriver Market.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:40

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.