Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Knep för billigare bilservice
 • DN har en artikel med tips för att få ner kostnaden för service på bilen. Den som ringer runt och tar prisuppgifter, väljer en fristående verkstad eller passar på att göra servicen på en mindre ort kan spara tusenlappar, skriver DN.

  Tidigare krävde biltillverkarna att man måste anlita en märkesverkstad för att garantin skulle gälla, men det får de inte längre. Därför kan det löna sig att anlita en fristående verkstad, timkostnaden är oftast betydligt lägre. Allra dyrast är märkesverkstäder i storstäderna. Likaså kan det löna sig att låta flera verkstäder lämna en offert.

  – Du måste vara alert för att få valuta för pengarna. Det kan skilja flera tusen på en enkel 6.000-milaservice, bekräftar Leif Fagerlund, nyligen pensionerad från kontrollorganisationen Kontrollerad bilverkstad, och med stor erfarenhet av att granska bilverkstäder, för DN.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:38

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.