Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av vinterkängor för barn – många läcker
 • Som vanligt inför vintersäsongen har Testfakta låtit testa vinterkängor för barn. De brukar vara en rejäl investering som återkommer varje år, de testade kängorna kostar mellan 300 och 1000 kronor.

  Allra viktigast är nog att kängorna inte läcker in vatten, men sex av de tio testade paren läckte. Kängorna testades också för andningsförmåga och värmeisolering.

  Som testvinnare utnämner Testfakta ett av testets dyraste par, från Ecco. Men det kan vara värt att notera att testets billigaste par höll tätt och värmeisolerade bra. Frågan är om en bättre andningsförmåga är värt 700 spänn.

  Testet publiceras bland annat i HD och GD och som vanligt sammanfattas resultaten i tabeller.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:26

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.