Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Varning för flygbolaget Viking Hellas
 • Resor 10.12.2011

  Grekiska flygbolaget Viking Hellas säljer resor till olika städer i Irak trots att de saknar flygtillstånd från Transportstyrelsen. Flera Uppsalabor har svårt att få sina pengar tillbaka, berättar Ekot.

  Frågan är vad man kan göra då man tänker anlita ett okänt flygbolag.

  – För det första att kolla att flygbolaget har flygtillstånd. Och har jag betalt med kreditkort och ser att bolaget ställer in sina resor så ska jag kontakta banken bums och säga att de ska hålla inne med pengarna. Då kan man få ut pengarna från kreditgivaren, oftast banken alltså, säger Eva-Lena Schweitz, konsumentrådgivare på Konsument Uppsala, till SR.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:21

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.