Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bloggen fyller fem år – bloggpaus upphör
 • Allmänt 23.02.2012

  Under de senaste månaderna har jag tagit paus i bloggandet. I mitten av december flyttade jag vilket innebar att jul och nyår blev ganska stökiga. Efter nyår blev jag liggande med en kraftig förkylning och lyckades få alla följdinfektioner man kan tänka sig. Det gjorde att jag blev efter med det mesta och bloggandet fick stryka på foten. Men nu börjar livet räta upp sig så nu upphör bloggpausen.

  Framöver kommer jag att fortsätta samla konsumentnyheter, och kommentera ibland.

  Skrivet av av Carl @ 9:05

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.