Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Hellre god skolmat
 • Varför pratar man inte om att skolmaten ska vara god, tänker jag när jag hör ekots inslag om näringsinnehållet i skolmat som refererar en undersökning från KI. Det visar sig att SvD har en artikel i ämnet och TT hänger .

  Det spelar ingen roll om maten är hur näringsriktig som helst om inte ungarna äter den, är min tanke. Jag minns ännu med rysning vissa matupplevelser från min egen skoltid och ibland kommer mina ungar hem vrålhungriga. Det var inte god mat idag, säger de.

  Så hittar jag en artikel av SvD:s matskribent Henrik Ennart. Han verkar åtminstone delvis argumentera som jag men hans artikel fokuserar mest på bra matvanor.

  Jag tycker fortfarandde att grundkravet är att maten är god, men det kan vara svårt att mäta.

  Mat, Skolmat, Barn, Nåringsinnehåll

  Skrivet av av Carl @ 21:00

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.