Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Allmännyttan höjer mest
 • Märkligt nog är det allmännyttan som höjer hyrorna mest. Enligt SCB höjde de kommunala bostadsbolagen 2011 i snitt hyrorna med 2,6 procent jämfört med 2,3 hos privatvärdarna, berättar TT i en notis som publiceras allmänt.

  Det är andra året i rad som allmännyttan är ledande när det gäller höjningar. En förklaring kan vara att politikerna i allt fler kommuner ser de kommunala bolagen som en kassako. Det är lättare att höja olika avgifter än att höja skatterna.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 17:55

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.