Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ny strid om operatörernas uppsägningstider?
 • Telekom 26.03.2013

  Teleoperatören Comviq tar bort uppsägningstiden på mobilabonnemang. Beslutet gäller alla Comviq Fastpriskunder, befintliga och nya, från och med nu, skriver SvD.

  Sedan en tid tillbaka har alla operatörer tillämpat en uppsägningstid på tre månader. Men nyligen kom Regeringen med ett utspel om att alla telekomtjänster, tv, telefoni och bredband, skulle få ha en längsta uppsägningstid om en månad.

  Det verkar ha fått fart på marknadsavdelningen hos Comviq, och tagit övriga bolag med överraskning. Vare sig Telias eller Telenors presstjänst ger intryck av att ha hört talas om Comviqs beslut innan SvD Näringsliv ringer upp, skriver tidningen i en annan artikel.

  Jag tror att övriga operatörer kommer att följa efter, det brukar vara så. De nuvarande uppsägningstiderna är orimliga. Kan operatörerna dessutom komma ifrån oskicket att tillämpa minutdebiteringar, om du passerar en minutgräns får du betala för nästa minut också i stället för antalet sekunder, vore det önskvärt. Men det kanske också fordrar ett politikerinitiativ.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 16:21

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.