Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » SvD öppnar dörren – men glömmer att låsa upp
 • Media 22.01.2014

  SvD öppnar dörren för en helt ny debatt, skriver tidningen på sitt webblöp. Men för den som väntar sig en öppen dörr kommer att finna en låst sådan, bara prenumeranter och andra betalande är välkomna in.

  Jag har en tid förvånats över SvD:s ogenomtänkta politik när det gäller att låsa artiklar och har kallat det att de skjuter sig i foten.

  Tidningen har länge – med viss framgång – försökt etablera sig som ett betydande debattforum, i strid med DN. Men hur klokt är det då att låsa in debattinläggen bakom stängsel? Hur många vill publicera sig där?

  Likaså kan jag inte begripa hur SvD kan låsa artiklar, exempelvis från TT, som publiceras i många andra medier. Följden måste bli att många söker sina nyheter på annat håll. Om man möts av en låst dörr är man inte välkommen!

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 12:57

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.