Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av vinteroveraller för barn
 • Med två barn i värsta slitåldern läser jag naturligtvis ett test av vinteroveraller med stort intresse. Testet har gjorts av Testfakta och publiceras även i GP.

  Testet omfattade tio modeller, vattentäta eller vattenavvisande. Ute i butikerna varierar priset från cirka 400 kronor för en billig modell till det fyrdubbla för en märkesvariant. Förutom vattentätheten så testades overallernas vindtäthet, rivstyrka och slitstyrka.

  Sammantaget kan man konstatera att prisskillnaden mellan dem som är vattentäta och de vattenavvisande inte behöver vara så stor. Men om man ändå väljer en vattenavvisande bör man kontrollera hur mycket vatten den släpper igenom.

  Testresultaten sammanfattas i tabeller, både hos Testfakta och i GP. Intressant att se är att Coops prisvärda overall utsågs till testvinnare, tillsammans med den tre gånger dyrare overallen från Reima.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:44

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.