Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Delicato gjorde en lyckad pudel
 • Kaffegodisföretaget Delicato låg ett tag illa till hos Livsmedelsverket. Sedan en tid tillbaka har Delicato kampanjat på onyttighetstemat och bland annat fått ett guldägg för budskapet ”garanterat fritt från fullkorn”.

  Me nyligen klantade de till det. Livsmedelsverket anser att annonserna med en chokladtårta garnerad med nyckelhål i florsocker och texten ”Nyckelhålsmärkt” är varumärkesintrång. Verket äger nämligen varumärket nyckelhålet. Delicato stoppar sin kampanj – och skickar tårtor till Livsmedelsverket.

  Pudeln tog. Tårtorna som skickades till verket hade texten ”Förlåt”. Det fick till och med verket att skicka ut ett pressmeddelande med rubriken ” Livsmedelsverket tackar för annonsstopp och tårta”.

  Delicato insåg sitt misstag och gjorde en pudel. Livsmedelsverket tog det hela med humor. Slutet gott, allting gott!

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:30

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.