Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ministern, hallå, HALLÅ!
  • Nyamko Zabuni Är det någon som vet vem som är konsumentminister? Det är faktiskt Nyamko Sabuni, jämställdhetsministern. På regeringens hemsida får du leta ett tag innan du kan konstatera det.

    Regeringen verkar inte speciellt intresserad av konsumentpolitik. Alliansen hade inget konsumentpolitiskt program inför valet. Efter valet dröjde det innan vi fick reda på vem som var ansvarig minister.

    Journalister jag känner försökte få en intervju om konsumentpolitiken. De möttes av svaret att ministern inte hade tid. Trots att hennes kalendarium inte verkar speciellt välfyllt. Hon har inte heller visat något engagemang i konsumentpolitiska frågor.

    Frågan är då – har konsumentpolitiken hamnat i regeringens skräpkorg? Har vi en ansvarig minister som är ointresserad av konsumentpolitik?

    Uppdatering: Enligt regeringskansliets skolwebb ansvarar jordbruksdepartementet för konsumentfrågor. Det är kanske därför ingen gör något.

    Andra bloggar om: , , , ,

    Skrivet av av Carl @ 9:12

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.