Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bröstpiller KO-anmäls
  • Skojare & bedragare 21.03.2009

    Större bröst – helt utan kirurgiskt ingrepp. Det utlovar Malmöföretaget Active Bust på sin hemsida. För 575 kronor får du en månadsförbrukning av preparatet, vilket bland annat innehåller fytoöstrogener. Det är SvD som berättar om undermedlet.

    Maria Hedelin är forskare på Karolinska institutet och har bedrivit forskning om just fytoöstrogener.

    – I tablett rekommenderar man det inte eftersom det kan bli ganska starka doser. I mat är en sak, men i tablett kan de ge rejäla hormoneffekter. Det kan handla om svettningar, humörsvängningar och sådana saker, säger hon till SvD.se.

    Active Bust å sin sida slår på hemsidan fast att det inte finns några ”kända negativa bieffekter”. Nu har företaget anmäls till Konsumentverket, där det är i gott sällskap med andra, liknande bröstförstoringspreparat, säger KO:s presstalesman Henrik Axelsson.

    – Just det här märket har anmälts av en person, men det finns andra anmälningar mot liknande produkter, säger Henrik Axelsson till SvD.se.

    SvD.se har sökt Active Bust för en kommentar, men förgäves. En snabb sökning på olika skönhetsforum på internet visar att många har haft svårt att få kontakt med företaget, skriver SvD.

    Allt tyder alltså på att det här är en bluffprodukt i samma klass som bantningspiller.

    Andra bloggar om: ,

    Skrivet av av Carl @ 7:49

  • En Kommentar

    • sandra skriver:

      hej jag äter dem och de funkar!!Så man kan inte säga något om man inte själv har provat!!

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.