Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ännu fler fynd av glas i kyckling
 • Historien med fynd av glasbitar i olika kycklingprodukter blir allt mer mystisk. Nu rapporteras nya fynd i kycklingprodukter, producerade i till exempel Tyskland och Danmark. Det skriver TT och flera tidningar. Nu växer olusten även bland småskaliga fjäderfäuppfödare, berättar HD.

  Det konstiga är att glas hittats i produkter från så många håll. Hade de kommit från samma produktionsställe kan jag tänka sig förklaringar som olyckshändelse eller sabotage. Men den förklaringen blir mindre trolig nu.

  Jag väntar med spänning på en förklaring!

  Uppdatering: Nu kommer även uppgifter från en restaurang, där man funnit glas i den kyckling man serverar, rapporterar TT. Men det är väl inte så konstigt, deras kyckling produceras på samma ställe som vår!

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 7:49

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.