Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Glasbitar i mat – inget samordnat sabotage
  • Rikskriminalpolisen utesluter sabotage bakom de många fynden av glasbitar i främst kyckling men också i andra livsmedel, berättar DN i en artikel. TT refererar denna i sin artikel.

    80-talet polisanmälningar kom in, varav över 30 gällde kyckling och resten bland annat färdigmat, korv, bröd och frukt, sammanfattar TT.

    Fynden var antingen falsklarm eller enskilda fall och inget samordnat angrepp, säger polisen som fått in anmälningar om glas, nålar och plastbitar i livsmedel den senaste månaden.

    Rikskriminalen avblåser därför sin insamling av anmälningar till enskilda polismyndigheter, skriver Dagens Nyheter.

    Chefen för Rikskrims utredningssektion Anders Wretling drar slutsatsen att det inte varit ”något samordnat angrepp mot livsmedelsförsörjningen”. Det rör sig om enskilda fall, säger han till DN.

    Vi får se om något av fallen får en förklaring.

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 7:08

  • 2 Kommentarer

    • nått skriver:

      Var ju skönt att se det. Fast det irriterar mig att jag som vegan ändå kommer få höra det nu i 10 år framåt att vi lägger glas i maten.

    • STOR KUND skriver:

      Jag får hoppas innerligt att dessa meddelanden och uppgifter är korrekta.När det gäller stora bondekooperation en med sina enorma anläggningar
      och fabriker”jag uppmanar kunderna att vara uppmärksamma”
      Har någon tagit del av de uppgifter som media pressen om SCANS
      BEIKON,för flera år sedan?Det var ett stort parti som blev levererat till Murmansk i norra Ryssland.Vid förfrågan av journalister som kontaktade ledningen för SCAN,ledningen valde att lägga locket på och
      lämnade ingen information.VARFÖR?

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.