Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Tomt i plånboken efter semestern – sälj prylar!
  • E-handel, Privatekonomi 23.08.2007

    LoppmarknadDe prylar du inte använder kan ge ett välkommet tillskott i kassan, tipsar DN. Genom att sälja dem på nätet, eller den lokala loppmarknaden, kan de omvandlas till pengar.

    Enklast är att använda nättjänster. Störst är auktionsajten Tradera som ägs av Ebay och Schibstedägda köp- och säljsajten Blocket.

    Möbler, biltillbehör, cyklar och barnartiklar kan vara bra att sälja på köp- och säljsajter. Unika samlingsobjekt och viss hemelektronik kan vara bra att sälja på auktionssajter, medan udda porslin, leksaker och verktyg kan vara bra att sälja på loppmarknaden, skriver DN.

    Säljer du på nätet är det främsta tipset att ta god tid på dig att beskriva varan och lägga ut bilder. Att skriva rätt rubrik och placera varan i rätt kategori har också en stor betydelse. Se till att köparna kan nå dig, helst per telefon!

    Jag ska nog kolla mina förråd!

    Andra bloggar om: , , , ,

    Skrivet av av Carl @ 8:52

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.