Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » GPS blir dyrare än du tror
 • När du skaffar en gps tror du att du aldrig mer ska köra fel eller gå vilse. Men du tror fel. Ett ständigt förändrat vägnät kräver lika ständiga uppdateringar av kartorna och luriga abonnemang kräver dig på oväntade avgifter för gps i mobilen. Det är lätt att känna sig lurad, enligt PC för alla.

  Kostnaden för att uppdatera kartorna varierar stort beroende på vilket märke eller vilken typ av gps du har. Oavsett vad du väljer kommer du inte undan uppdateringen av kartorna och dess utgifter. Vägnätet är i ständig förändring med nya rondeller, avtagsvägar och tunnlar, skriver tidningen.

  PC för alla har en tabell med översikt över olika karttjänster.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:01

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.