Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Kattkiss kan kosta kvarts miljon
 • Hyresgästen, en 62-årig kvinna, krävs på 251 000 kronor i skadestånd av hyresvärden MKB. Enligt det kommunala bostadsbolaget var såväl golv som väggar i hyresrätten nedkissade, berättar Sydsvenskan.

  Skadorna upptäcktes när kvinnan och hennes man flyttade ut från lägenheten i mars 2008 efter att ha bott där i tio år med sina husdjur. Enligt MKB tvingades man då att riva upp de flesta golven i fyrarumslägenheten för att bli kvitt urinstanken. Dessutom byttes nedre delen av väggarna på vissa ställen för att lägenheten skulle kunna hyras ut på nytt. I november fick kvinnan chockräkningen på en halv miljon, med en månad på sig att betala.

  Kvinnan bestred kravet och nu har MKB lämnat över ärendet till Malmö tingsrätt för avgörande, skriver tidningen.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:21

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.