Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – 5-åring skrev till Reinfeldt
 • All post till Statsministern diarieförs, och kan läsas av alla, såvida den inte hemligstämplas. Det är en del av den svenska offentlighetsprincipen. Tidningarna gör det rutinmässigt, och DN återger ett brev som skrivits av en 5-åring.

  ”Hej Fredrik! Jag heter William och är fem år. Kan inte du bestämma att affärerna slutar sälja godis. Så att jag sparar mina pengar och kan köpa ett armband och magiska tärningar.” Så skriver en ung man till statsminister Fredrik Reinfeldt.

  Reinfeldt svarade. Att han inte tände på förslaget framgår av hans svar i artikeln.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:41

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.