Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bloggtrött
  • Allmänt 02.08.2009

    För närvarande känner jag mig ganska trött på bloggandet. Jag insåg redan innan jag började att jag aldrig kan vänta mig några fördelar av den här verksamheten. Mitt mål var i stället att dela med mig av mina kunskaper, och kunna skälla på allt och alla. Åtminstone dem som drabbar oss konsumenter.

    Vad jag inte räknat med är all skit som en bloggare får räkna med. Jag är numera fullt medveten om det. Att kallas idiot och plagiatör tillhör vardagen.

    Men det tar. I dag vet jag inte om jag kommer att återuppta bloggandet. Det får ta sin tid. Just nu är jag less.

    Skrivet av av Carl @ 10:13

  • 3 Kommentarer

    • Martha skriver:

      Jag tycker du har en väldigt bra, sammanfattande blogg om vad som pågår i detta konsumtionssamhälle. Det är lätt att hitta information om det mesta. Ex.vis om hur man får ner sina fasta kostnader, vilket har varit bra för min del.
      Det är beklämmande att det är så legitimt att vara otrevlig i sina kommentarer, oftast är dessa anonymt skrivna också så det är svårt att svara tillbaka på dem. Men jag tycker du ska fortsätta med bloggen!

    • Louise Ungerth skriver:

      Hej Carl,
      Sluta inte blogga!

      Louise

    • Lars skriver:

      Men, ge inte upp..

      Det här är ju en av de bästa bloggar som finns. Kanske rent av den bästa – jag har ju inte sett alla, men ganska många. De flesta besöker man 2 – 3 gånger, men till din återvänder man ständigt.

      Om du slutar med ditt skrivande är det en stor förlust för alla konsumenter.

      Stå på dig, annars gör någon annan det!
      Lars

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.