Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Var snäll mot din Iphone
 • Apples nydanande Iphone är populär, och en riktig prestigeprodukt. Men den går sönder lättare än andra lurar visar statistik från försäkringsbolaget If, berättar idg.se. HD och TT refererar artikeln.

  – Vi får in flera trasiga Iphones varje vecka. De har blivit vanligare som försäkringsärenden än alla andra mobiltelefoner sammantaget, trots att traditionella mobiler ute på marknaden är otroligt mycket vanligare, säger Caroline Uliana, pressansvarig på If.

  En förklaring är den stora skärmen, som är av glas. Det gör att den lättare går sönder om den till exempel åker i golvet. Ännu en förklaring till statistiken kan vara att Iphone är en dyrare och mer prestigefylld produkt än andra mobiltelefoner. Det kan innebära att fler Iphoneägare väljer att ta ut en reparation på försäkring än de som har telefoner från andra tillverkare, skriver Idg.

  Sen kan man fundera på varför skärmen är gjord av glas.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 6:22

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.