Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av anti-rynkkrämer
 • Via en artikel i GP hittar jag det här testet som norska Forbrukerportalen gjort. Testet omfattar 17 antirynkkrämer, alla med konstiga namn, och en vanlig fuktighetskräm som använts som kontroll. Testet pågick under sex veckor. Deltagare var 110 kvinnor i åldern 35 till 65 år.

  GP sammanfattar: Fyra antirynkkrämer bedömdes som ”något mer effektiva”, men de bästa krämerna gav bara något mer effekt än de mindre bra krämerna. Men kontrollkrämen, fuktighetskrämen Simple kind to the skin replenishing rich moisturizer, visade sig vara minst lika effektiv som flera av de dyrare krämerna. Ingen kräm visade resultat för alla testdeltagare.

  Resultaten var alltså varken upplyftande eller utslätande. Det är svårt att fatta att det här kan vara en mångmiljardindustri. Men föryngringslöften verkar många gå på.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 13:35

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.