Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av vinterstövlar för barn
 • Varje år är det likadant – nya vinterstövlar till ungarna. Även om de gamla är helt okej, är dom urvuxna. För mig som har tvillingar blev det dubbelt upp, de kunde inte ärva av varandra.

  På Allt om barn läser jag om ett test av vinterstövlar för barn. Som vanligt får sajten vara reklampelare för tidningen Vi föräldrar, som bekostat testet. Testet inriktades på vattentäthet, torktid, värmeisolation och andning.

  Bäst i test blev stöveln Ice Breaker från Ecco och modellen iN2 X3me från Eurosko. Båda kammade hem poängen 4,3 av maximala 5 poäng.

  Testet visade att åtta av nio testade stövlar höll stånd mot slask och väta. Endast stöveln Friends från Coop fick underkänt. Testmetoden innebar att stövlarna testades under ett par timmar i en gångsimulator som ska efterlikna normal användning vid slaskigt väglag, skriver Allt om barn.

  Tyvärr har Vi föräldrar den dåliga smaken att inte lägga ut hela testet fritt på nätet. Du måste vara prenuerant eller betala för att läsa det där. Men du kan alltid traska iväg till biblioteket för att läsa testet i Vi Föräldrar nr 12/2009.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:51

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.