Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ny konsumentsajt för tonåringar
 • Ungkonsument.se är en ny webbplats med tips om vad man ska tänka på före ett köp och vad man har för rättigheter när något går fel. Bakom står Konsumentverket och Konkurrensverket som vill hjälpa tonåringar att bli smartare konsumenter, skriver verken i ett pressmeddelande.

  Mobiltjänster, abonnemang, mode, lån och internet är bara några exempel på lockelser och möjligheter i ungdomars vardag. I dag är det ett måste att tidigt lära sig se igenom alla glammiga erbjudanden och bli en medveten konsument.

  Syftet med Ung Konsument är att ge ungdomar i åldern 13 till 18 år grundläggande information om vilka rättigheter och skyldigheter man har som konsument. Vad man ska tänka på före ett köp och vad man har för rättigheter när något går fel.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:26

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.