Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » SL kompenserar resenärer
 • Kollektivtrafik, Resor 26.02.2010

  Sveriges största lokaltrafikföretag, SL, väljer att kompensera sina resenärer med en veckas resande efter den senaste tidens kaos i trafiken. Det skriver finanslandstingsrådet och ledamöter av SL:s styrelse på DN debatt.

  Det motsvarar en rabatt med 160 kronor på ett 30-dagarskort, som då kommer att kosta 530 kronor i stället för 690 kronor. För den som betalar reducerat pris kommer kortet att rabatteras till 320 kronor. De resenärer som har köpt säsongskort eller årskort kommer att kompenseras på motsvarande sätt, skriver de.

  Några närmare detaljer framgår inte av artikeln, men det är tydligen bara de som löst olika periodkort som kommer att kompenseras.

  Det återstår att se om övriga lokaltrafikföretag följer efter.

  Uppdatering: Även Västtrafik, som likt SJ slopade resegarantin under helgen. har ändrat sig, läser jag i GP. Resegarantin återinförs retroaktivt och alla resenärer kommer att kompenseras generellt. Hur är ännu oklart.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 6:11

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.