Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ikea i ny konstsatsning
 • Ikea nöjer sig inte med att möblera våra hem, de vill pryda väggarna också. Det är visserligen inte första gången, möbeljätten har i flera omgångar sålt specialbeställd konst till anständiga priser.

  Den här gången är det verk av konstnärerna Helene Billgren, Roger Andersson, Jens Fänge, Roger Metto och Niklas Seglevi som nu mångfaldigas för att i augusti finnas till salu på samtliga Ikea-varuhus i världen, berättar SvD. Senast ett liknande projekt lanserades var 2006, men då handlade det om begränsade upplagor, som sålde som smör i Sverige men blev till lagernötare i de flesta andra länder.

  Priserna på verken kommer att variera från cirka 300 kronor till 1 000 kronor, skriver tidningen.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 6:50

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.