Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Goda råd till båtköpare
 • Båt 05.05.2010

  Motorbåt Så här på våren är det många som går i båtköpstankar, trots att det är billigare att köpa på hösten. Men en båt kan vara en rejäl investering, fullt i klass med en sommarstuga. Så det gäller att vara försiktig innan man slår till.

  Naturligtvis är båtar på tapeten i media. Jag har läst en artikel i SvD som delar ut goda råd. Det främsta gäller när man köper en större båt – anlita en besiktningsman. En sådan kan antagligen mycket mer om båtar än en självutnämnd båtexpert, och kan avslöja de fel som du själv skulle missa. Dessutom får man en ”second opinion” om priset.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 8:17

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.