Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Usel insats av Åsa Torstensson
  • Politik 15.12.2007

    Asa_torstenssonJag lyssnade just på reprisen av Ekots lördagsintervju. Intervjuobjekt denna gång var Åsa Torstensson (c), infrastrukturminister.

    Min förväntan var att få svar på frågor framför allt om trafik och kollektivtrafik, frågor av stort intresse för oss konsumenter.

    Första gången trodde jag inte mina öron, så jag var tvungen att lyssna på reprisen också. Jag trodde att alla ministrar var mediatränade. Antingen har Åsa Torstensson skolkat från träningen eller också tog den inte. Sämre insats får man leta efter. Hon lät, och svarade, som om hon fått ett kvastskaft uppkört någonstans.

    Hon levererade inga nyheter. Svaren uteblev. Det blev snarast pinsamt. Till och med Ekots reporter försökt på ett försiktigt sätt leda henne till de svar hon förväntade sig. Men, som sagt var, inga besked.

    Åsa Torstensson är en av de ministrar som inte lämnat några större avtryck. Det verkar som hon inte kommer att göra det heller. Varför hon fått en ministerpost är obegripligt!

    Andra bloggar om: , ,

    Skrivet av av Carl @ 19:59

  • 2 Kommentarer

    • Måste instämma rörande framträdandet i lördagsinterjun som innehöll mest långa svador av floskler som mest verkade syfta till att undvika det egentliga ämnet. Intrycket som kvarstår är att vi har en minister med välldigt begränsad förmåga att sätta sig in i underlaget till dom beslut som hon är med och fattar. Hur skall man annars förklara att hon komplett misslyckas med att förklara dom överväganden som legat till grund för beslutet.

    • […] Åsa Torstensson tillhör väl inte politikens mer lysande stjärnor, men äntligen kommer hon med ett vettigt förslag. Från och med […]

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.