Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Sälj skrotet!
 • skrot En av mina kusiner berättade nyligen att han rensat familjens hus från diverse metallgrejer, allt ifrån gammal skruv och spik till en diskbänk. Det blev en hel del som han åkt till skroten med. Till sin förvåning fick han bra betalt.

  Skrotpriserna är höga nu för tiden, berättar Ekot.

  – De höga priserna märks ju på att inflödet blir större för oss och vi ser att folk är benägna att plocka fram saker som har legat en längre tid. Så höga priser som det är nu drar ju skrotet ur marknaden snarare än att vi måste jaga fram det, säger Stefan Boman som är chef för Stena Metalls återvinningsanläggning i Järfälla utanför Stockholm, till Ekot.

  Det är alltså läge för att tömma huset på metallskrot och ta det till närmaste skrotfirma. Det kan bli en slant!

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 22:25

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.