Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Försäkra husdjuren
 • Försäkringar, Husdjur 07.11.2010

  hund&katt De flesta som har husdjur vet att det är viktigt att skaffa en försäkring, om djuren skulle bli sjuka. Veterinärkostnader kan bli mycket höga, speciellt om djuret måste opereras. Då är en försäkring mycket värd.

  När jag skaffade min första hund fanns det inte många alternativ att välja på, om jag minns rätt. Nu är det många försäkringsbolag som erbjuder djurförsäkringar, bland andra Agria Djurförsäkring, Dina Försäkringar, Folksam, If och Sveland.

  Men det finns mycket att tänka på när man jämför villkor och ska teckna en djurförsäkring, läser jag i en artikel i DN. Man ska inte bara jämföra premier och självrisker utan också välja de rätta tilläggsförsäkringarna.

  Läs artikeln och fundera. Men det viktigaste är fortfarande att ha en försäkring för sina fyrbenta familjemedlemmar. Det vet jag av egen erfarenhet.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 11:42

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.