Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Nu kommer energimärkning av tv-apparater
 • Från och med 1 november 2011 kommer det att bli obligatoriskt med energimärkning av tv-apparater, på samma sätt som det är för vitvaror. Märkningen blir densamma som för dessa, med bokstav och färg. Det berättar Energimyndigheten i ett pressmeddelande.

  TV-apparater är den första produktgruppen inom hemelektronik som får obligatorisk energimärkning. Energimärkningen ska inspirera tillverkarna i produktutvecklingen och underlätta för konsumenterna att välja energisnåla tv-apparater, skriver myndigheten.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:20

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.