Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » I dag fyller bloggen ett år
 • Allmänt 23.02.2008

  Tårta Under året har jag publicerat 730 inlägg, det vill säga två om dagen. Det är ungefär den takt jag kommer att hålla i fortsättningen också.

  Efter ett tag blev det jobbigt med alla kommentars-spam, för sex-sajter, viagra och andra dumheter. Under sommaren skaffade jag mig ett bra spamfilter, Spam Karma 2, som verkligen fungerar. Det käkar upp spammet, men släpper igenom riktiga kommentarer – suveränt!

  På sistone har det varit tunt med audio-bloggningar. Det beror på att jag för tillfället inte jobbar för SR, och därför inte har några inspelningsmöjligheter. Men jag planerar att skaffa egen utrustning, så senare under våren kanske ljudbloggningen kommer igång igen.

  Några gånger har bloggen blivit citerad i andra media. SvT:s Agenda har gjort det två gånger. Några bloggar har mig med i sina länklistor, tack för förtroendet!

  Men det roligaste är alltid läsarnas respons. Läsare tipsar mig om nyheter, och kommenterar emellanåt inläggen. Ibland har riktiga diskussioner kommit igång – kul!

  Tack till er alla som läser bloggen, det är er vi firar i dag!

  Skrivet av av Carl @ 9:10

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.