Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Oklart kring ny borättsorganisation
 • En ny organisation, Bostadsägarnas Medlemsorganisation AB, har börjat marknadsföra sig gentemot bostadsrättsinnehavare, skriver SvD. Detta sker med hjälp av flygblad som delas ut i brevlådorna.

  På Sveriges Bostadsrättscentrum, SBC, vet man ingenting om nykomlingen. Men vad som är bestickande är att företag som har fått sina logotyper utlagda på organisationens hemsida, och som därmed presenteras som samarbetspartners, inte är tillfrågade, enligt SvD.

  Även Dina Pengar har en artikel om organisationen. Anders Nyman, vd på konsumentsajten Cint.se, tycker också att det finns flera faktorer att se upp med när det gäller Bostadsägarnas medlemsorganisation.

  – Man kan starkt ifrågasätta de metoder de använder för att locka medlemmar. De tar skyhöga priser jämfört med HSB som erbjuder samma service, säger han till Dina Pengar.

  För 85 kronor i månaden ska bostadsrättsägare få svar på sina frågor kring ägande och boende, erbjudande om bättre bank- och försäkringsvillkor samt gratis tillgång till juridisk expertis, bland annat.

  I mina ögon verkar det här inte speciellt seriöst. I synnerhet som deras påstådda service är betydligt dyrare än till exempel HSB.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 20:21

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.