Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bloggen fyller år
  • Allmänt 23.02.2011

    tårta Så var det dags igen, bloggen fyller fyra år.

    När jag tänker på mina barn var fyraårsåldern en väldigt rolig tid, för mig med dem. Men kanske inte är samma sak med bloggen, emellanåt har det tagit emot och jag har känt mig bloggtrött.

    Men det har hänt mycket under det senaste året. Framför allt har vi blivit av med den sämsta konsumentminister vi haft, Nyamko Sabuni. Å andra sidan har vi ännu inte sett speciellt mycket av vår nya konsumentminister heller, Birgitta Ohlsson. Men det har inte gått någon längre tid ännu, vi får väl se.

    Annars är nog det främsta framsteget att det finns möjlighet att vi slipper ockret med sms-lån. Den nya konsumentkreditlagen finns äntligen på plats och KoV agerar blåslampa med all heder.

    Jag får väl fortsätta samla konsumentnyheter, och kommentera dem ibland. Annars jobbar jag just nu med en artikel om inkasso, vi får väl se var den hamnar. Bloggen kommer i varje fall att få sin del.

    Skrivet av av Carl @ 20:30

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.