Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bästa flygmaten
 • Mat & dryck, Resor 03.03.2011

  Maten ombord på flyg brukar inte vara någon upphetsande historia, och jag har tidigare berättat om en webbplats där flygmat recenseras och avbildas. Via TT hittar jag nu en tio-i-topplista, som flygsökmotorn Skyscanner tagit fram.

  Flygbolaget Emirates är en klar favorit och rankas högst i världen, följd av Lufthansa och Singapore airlines.

  Något förvånande hittar jag ryska Aeroflot på plats fyra. Jag har aldrig själv flugit med dem, men hört skräckhistorier. Men de historierna har åtskilliga år på nacken, bolaget verkar ha skärpt sig.

  Man får nog ta sådana här undersökningar med en nypa salt, undersökningen gjordes på Skyscanners webbplats. 1,264 deltog i undersökningen från november 2010 till januari 2011. Enbart de flygbolag som fick fler än 10 röster kvalade in bland de 35 medverkande bolagen.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:36

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.