Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Våffeldagen!
 • Mat & dryck 25.03.2011

  Numera finns det speciella dagar för olika företeelser, inte minst mat. De flesta känns ointressanta för mig, men just den här dagen tänker jag hedra. Främst genom intag av just – våfflor.

  Jag har alltid varit barnsligt förtjust i våfflor, och det är jag tydligen inte ensam om. Nu för tiden frossar jag inte i dem, en eller två brukar räcka gott. Men i tonåren vräkte jag i mig tolv stycken vid ett tillfälle, det skulle jag aldrig klara idag.

  Många propagerar för olika ”pålägg” till våfflan, till exempel har TT en artikel dagen till ära, där man bland annat föreslår kallskuret. Men jag håller mig helst till den gamla vanliga med vispad grädde och sylt, hjortronsylt är favoriten.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 9:02

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.