Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Fina provrum viktigt för försäljningen
 • Under den senaste tiden har jag sett flera artiklar om hur viktiga provrummen är för att den som shoppar verkligen ska köpa olika plagg.

  Dåliga provrum får många att lämna butiken utan att köpa, läser jag i SvD som refererar till brittiska tv-kanalen Sky. Enligt en undersökning är orsakerna att provrummen är för trånga, för röriga och att man känner sig exponerad eftersom draperierna ofta inte sluter tätt och ger full insyn. En annan viktig anledning är att köerna för att få prova ofta är irriterande långa, skriver SvD.

  Flera stora, internationella detaljhandelskedjor anstränger sig nu för att ge provrummet mer ”hemma-känsla”, berättar DN. Provrummen inreds som ett lite lyxigare hem med tapeter, kandelabrar och speciell belysning, enligt tidningen. Flera amerikanska butikskedjor gör också provrummen större så att flera kan prova tillsammans.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:29

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.